En livslång passion

Min största passion i livet är också den längsta. Den startade långt innan min ungdoms treåriga specialistutbildning i London. Och den har inte lämnat min sida under de senaste 26 åren.

Min passion har följt mig från fina gårdar i tyska Pfalz – via importföretag, bokprojekt, domaruppdrag och sommelierundervisning – till den plats jag befinner mig idag.

Förhållandet till vinet är just det. En livslång passion. Och en stor del av detta förhållande har jag ägnat helt åt portugisiska viner. För så djupgående och meningsfull är denna värld. Oändlig i sin nyansrikedom, och kittlande i sin förmåga att ständigt överraska.

Kanske har du precis stigit in i denna värld. Eller kanske sträcker sig ditt förhållande lika långt tillbaka i tiden som mitt. Men oavsett var du befinner dig finns det varje dag utrymme att upptäcka något nytt.

Det är denna kunskapstörst som har lett mig till att hålla vinprovningar för över 27000 personer de senaste 19 åren.

Varmt välkommen till den portugisiska vinvärlden, du också. Börja gärna med att mejla mig på [email protected], eller slå en signal till mig på 0768-669 581.

Fredrik Åkerman Signatur

Fredrik Åkerman

  • Professionell vinexpert i 27 år.
  • Specialist på portugisiska viner i 22 år.
  • Har 3-årig vinutbildning i grunden.
  • 27000 personer har varit på mina vinprovningar.

Få pdf med Portugals 22 viktigaste druvsorter

Pdf:en är helt gratis och skickas via e-post. Den innehåller druvnamn, vilka karaktärer druvsorten ger vinet och vilken eller vilka regioner den är vanlig i.

Jag har nu skickat ett e-brev till dig med pdf:en.

Pin It on Pinterest

Share This